Svensk skog i Ipad kartongerna

Tim Cook som är vd för Apple har besökt en av sina leverantörer, Iggesunds kartongbruk som ägs av Holmen. 

Under sitt Sverigebesök publicerades en bild på Apples vd:s Twitter konto. Där skriver han: besöker de hisnande skogarna i norra Sverige med @IggesundsAB, vår partner i innovation och hållbar förpackning, i sitt inlägg.

Verksamheten ägs av Holmen som under mer än tio år haft hemliga affärer med Apple, enligt Dagens Industri. Bland annat levererar Iggesund kartongerna till Ipad och har gjort så de senaste tolv åren. Iggesund har dock fått hållt tyst om att de jobbar åt Apple, enligt tidningen Metro. 

Skogsaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 13 oktober 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

#Meskoog

#Metoo-kampanjen blir säkerligen en vattendelare när det gäller umgänget mellan män och kvinnor. Man ska vara tondöv när det gäller att läsa av samhällsdebatten om man fortsätter med skamliga tonfall och grepp mellan könen. Kort sagt: det gäller att hålla tassarna och tonsillerna i styr!
I och för sig verkar det ofta handla om andra saker än sex. Få män är väl så dumma att de tror att en kvinna skälvande av åtrå kommer att kasta sig om halsen på den man som tafsat på henne och verbalt gått över gränsen. (I och för sig finns det damer som också burit sig illa åt.)

Kommentera