Maskinutbildning med jobbgaranti

Det finns ett stort behov av fältservicetekniker. Trots det är det svårt att rekrytera. En tvåårig Yrkeshögskoleutbildning i Ljungby har fortfarande platser kvar inför hösten. 

Branschen ropar efter fältservicetekniker och än finns det platser på utbildningen i Ljungby. Foto: Arkivbild

I dagsläget finns det ett stort behov av kompetenta servicetekniker och även i framtiden vill branschen se fler tekniker. Enligt skolan har i stort sett alla som gått utbildningen fått jobb efter studierna och många har blivit lovade en anställning redan efter den första praktikperioden.

Utbildningen på utvecklingscentrum för Servicetekniker samarbetar bland annat med Maskinleverantörerna, Ljungby Maskin, Swecon, Konecranes, Komatsu, Linde, Gremo, Toyota Materiel Handling, SP Maskiner, Svetruck, STILL, Rottne, Cramo, John Deere Forestry och Atlas Copco.

Kursen börjar den 28 augusti så det finns fortfarande möjlighet för den som är intresserad att söka.

Skogsaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 09 augusti 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

#Meskoog

#Metoo-kampanjen blir säkerligen en vattendelare när det gäller umgänget mellan män och kvinnor. Man ska vara tondöv när det gäller att läsa av samhällsdebatten om man fortsätter med skamliga tonfall och grepp mellan könen. Kort sagt: det gäller att hålla tassarna och tonsillerna i styr!
I och för sig verkar det ofta handla om andra saker än sex. Få män är väl så dumma att de tror att en kvinna skälvande av åtrå kommer att kasta sig om halsen på den man som tafsat på henne och verbalt gått över gränsen. (I och för sig finns det damer som också burit sig illa åt.)

Kommentera