Eftermarknadsansvarig till Farma Norden AB

Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen.

Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen. Gärna med erfarenhet av någon av bolagets produkter. Goda kunskaper inom hydraulik är ett måste. Kunskaper inom elektronik premieras. Det svenska dotterbolaget Farma Norden AB där, tjänsten är lokaliserad, är det mindre företaget i den större globala koncernen. Det innebär att uppgifterna kommer att variera i takt med den dagliga verksamheten. Du kommer att agera såväl direkt mot slutkund som gentemot professionella serviceanläggningar kring service och support samt reservdelshantering. Samtidigt söker vi någon som kan leda, organisera och utveckla verksamheten på plats.

Tjänsten som eftermarknadsansvarig på Farma Norden AB kräver drivkraft, kommunikationsförmåga och goda samarbetsegenskaper. Du ska ha förmågan att organisera och strukturera ditt arbete såväl som andras. Vi arbetar i nära kontakt med våra användare. Mässdeltagande i Fors MW mässor är en del av eftermarknadsarbetet.

Som person är du en trygg teamspelare som har förmåga att bygga broar inom en organisation och mellan funktioner. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Goda kunskaper i engelska (även teknisk engelska) är en förutsättning och fler språk är meriterande. Vi ser gärna seniora sökande till tjänsten. Bolaget arbetar med Monitor som produktionsstyrningssystem. Din arbetstid är mestadels förlagd till vårt eftermarknadskontor i Norrköping.

Vid frågor, välkommen att kontakta Stefan Blom på tfn: +46 70 200 59 13.

Ansökan med meritförteckning sändes senast 2017-09-30 via e-mail till candidates@forsmw.com

Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm
Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

 

Senaste