Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn

Tycker du det är kul med mekanik och teknik? Är du duktig på att "skruva", reparationer och felsökningar? Vill du jobba med service av jordbruksmaskiner? Då kan det här jobbet som Serviemekaniker/tekniker på Swedish Agro Machinery i Närke/Södermanland vara för Dig! Välkommen med din ansökan på annonsen "Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn" www.manpower.se

Servicemekaniker/ tekniker

Arbetsbeskrivning

Vi rekryterar just nu två servicemekaniker/tekniker för anställning till Närke/Södermanlands län. Du utgår från verkstaden i Kumla som servicemekaniker eller som resande servicemekaniker/tekniker utgår du från ditt hem. 

 I rollen som servicemekaniker/tekniker så kommer du att ansvara för övergripande serviceunderhåll av Swedish Agro Machinery ABs produktsortiment. Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner. Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer. Vi erbjuder ett spännande arbete som servicemekaniker/tekniker och du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.

Start: snarast

Omfattning:  100% tillsvidare.

Vem är du?
Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning samt minst några års erfarenhet inom verkstad som mekaniker alternativt som servicetekniker i en liknande tjänst. Det är meriterande om du har jobbat med jordbruk eller liknande.

Du trivs mycket bra i din roll idag men känner att det vore utmanande att ta nästa steg i karriären för att jobba med Premium produkter från CLAAS
Som person behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att möta många olika situationer och människor. Du är driven och har en god struktur på ditt arbete. Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som servicemekaniker hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med övriga teamet skapar ni goda förutsättningar för att bli ledande på marknaden. 

Kontakperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Kontaktperson är Rekryteringskonsult Anna-Karolina Gradvall, direktnr 013-35 55 01. Ansökningar för intervjuprocessen hanteras löpande. Din ansökan vill vi ha via www.manpower.se senast den 2017/07/31. men ansök gärna snarast. Ansökningar tas inte emot via e-post. 

 

Kontaktperson
Anna-Karolina Gradvall, 013-35 55 01 Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm
Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

 

Senaste